Meniu Revelion 2018

Gustare rece (280 g):

  • Rulada de pui cu parmezan si masline
  • Tartine cu branza picanta
  • Cosulet cu salata mimoza (ou fiert, cascaval, sunca)
  • Somon fumee cu branza proaspata
  • Rulou cu antricot de vita si cascaval
  • Salata din piept de pui
  • Betigas cu rosii cherry si mozzarela

Grill (320 g):

  • Frigarui de curcan cu legume
  • Muschi alb impletit cu kaizer
  • Biftek Turnedo

Peste (280 g):

  • File de dorada pe pat de spanac

Salata (200 g):

  • salata verde, salata iceberg, rosii cherry, ardei capia, dressing

Desert (180 g):

  • Tiramisu si cheese cake

Lipie (180 g)

Open bar (nelimitat):

  • Slibovita/slibovita fiarta
  • Vinul casei alb/rosu/rose
  • Bere Ursus draft
  • Espresso, cappuccino
  • Limonada casei
  • Ceai
  • Apa minerala/plata
  • Pepsi, Mirinda, 7 Up
  • Johnnie Walker Red Label, J&B, Jim Beam
  • Finlandia, Absolut Vodka
  • Beefeater, Campari, Baileys
  • Martini alb/rosu
  • Nucata (digestiv)
  • Metaxa 5*
  • Sampanie

Program artistic:

Maria Buza si George Patrascu- muzica romaneasca de petrecere
Orchestra Raducanu Music: Café Concert, muzica usoara, populara (Virgil Pana, Mitus Raducanu, Lavinia )
DJ

Preturi:

Parter: 395 lei
Etaj laterale: 465 lei
Etaj fata bar: 495 lei